FAQ

BETALING

Hvilke betalingsmuligheter tilbyr dere?

Vi bruker Quickpay som gjør det mulig å betale med de vanligste kortene som Visa, Mastercard, Maestro og American Express.

 

Må jeg betale toll på bestillingen min?

Nei, det trenger du ikke, det gjør vi. Prisene du ser i nettbutikken inkluderer toll og avgifter.

 

LEVERING

Hvor lang er leveringstiden?

Vi sender norske bestillinger fra lageret 2-3 ganger i uken, avhengig av hvor mange bestillinger vi mottar.
Vi kan imidlertid ikke garantere at bestillingen ikke blir fanget i tollen. For er det en pakke som blir tatt, tar de hele sendingen – noe som kan skape lengre leveringstid.
 
Går alt som det skal har vi en forventet leveringstid på 4-8 dager. Hvis du har spørsmål om en spesifikk bestilling, vennligst kontakt kundeservice.

 

Vi bestreber oss på å sende fra lageret samme dag som bestillingen er lagt inn.
Alt pakkes og sendes fra vårt lager i Herning, Danmark.

 

Når vil bestillingen min bli sendt?

Vi bestreber oss på å sende pakken din innen 1–2 virkedager. I travle perioder med salg, julegavekjøp og lignende kan vi imidlertid ikke alltid overholde dette. Du vil motta en e-post med en sporingslenke så snart bestillingen din er sendt.

 

Kan jeg endre opplysningene på bestillingen min?

Vi har dessverre ikke mulighet for å rette opplysninger på bestillingen din. Så snart en bestilling er lagt inn, sendes den til lageret slik at den kan pakkes så raskt som mulig.

 

Kan jeg legge til/fjerne produkter fra bestillingen min?

Vi har dessverre ikke mulighet til å legge til eller fjerne produkter i bestillingen din, da den vil bli sendt til lageret så snart den er lagt inn, slik at vi kan sende den så fort som mulig.  Du må derfor enten bestille det du ønsker på nytt, eller returnere det du ønsker å fjerne.

 

Kan jeg annullere bestillingen min?

Vi har dessverre ikke mulighet til å annullere bestillingen din. Så snart en bestilling er lagt inn, sendes den til lageret slik at den kan pakkes så raskt som mulig.  Du kan imidlertid sende bestillingen din i retur innen 14 dager etter at du har mottatt pakken.

 

Kan jeg spore bestillingen min?

Vi sender en e-post så snart bestillingen er sendt. Her vil du kunne se sporingsnummeret ditt. Hvis du ikke finner sporingsnummeret ditt, kan du kontakte vår kundeservice.

 

Hva koster frakten?

Du får gratis frakt og håndtering på alle bestillinger over 999 kr. 

For bestillinger under 499 kr, koster frakt og håndtering 199 kr.

For bestillinger mellem 500 kr. og 999 kr., koster frakt og håndtering 119 kr.

 

Hvilke land leverer dere til?

Når du handler på becksondergaard.no kan du kun velge Norge når du skal oppgi adressen din. Hvis du vil ha bestillingen din levert til et annet land, må du besøke våre andre nettbutikker. Vi har laget en liste for å avklare hvilke land vi leverer til. Hvis du ikke finner landet du skal ha levert til, betyr det at vi ikke leverer dit.

 

www.becksondergaard.de

Tyskland

 

www.becksondergaard.com

Frankrike

Spania

Belgia

Nederland

Østerrike

Finland

Irland

Italia

Polen

Portugal

 

www.becksondergaard.net

England

 

www.becksondergaard.se

Sverige

 

Www.becksondergaard.dk

Danmark

 

RETUR/REKLAMASJON

Hvordan er returretten deres?

Når du har mottatt bestillingen din, har du 14 dager på deg til å meddele at du ønsker å returnere deler av eller hele bestillingen. Du kan gi beskjed til kundeservice på: kundeservice@becksondergaard.no

Deretter har du 14 dager på deg til å sende den i retur til oss. 

 

Hvordan returnerer jeg?

Vi kan foreløpig ikke tilby en returetikett til alle norske bestillinger. Du må selv returnere bestillingen til oss og du betaler selv for returfrakten. Er det snakk om en reklamasjonssak, er du ikke ansvarlig for returavgiften.

 

Varene skal sendes til denne adressen:

 

System Transport

Att: Becksöndergaard WEB

Transportcenter Alle 19

7400 Herning

Danmark

 

NB: Vær oppmerksom på at pakken skal sendes direkte til adressen ovenfor, da vi ikke har mulighet til å hente den i en pakkebutikk. Husk også å kontrollere at fraktselskapet du bruker leverer til firmaadresser, det er nemlig ikke alle som gjør det.

 

Hva koster det å returnere?

Du betaler selv for kostnadene ved å returnere bestillingen din til oss. Hvis du har betalt for den opprinnelige frakten og returnerer hele bestillingen, vil den bli refundert også.

 

Hvordan skjer tilbakebetalingen? 

Når vi har mottatt varen, kontrollerer vi den og tilbakebetaler beløpet som du betalte på kjøpstidspunktet. Beløpet blir alltid overført ved hjelp av den samme betalingsmåten som du har brukt til å betale for varen. Vær oppmerksom på atr vi kun refunderer til kredittkortet som ble brukt til å betale for bestillingen. 

 

Varen min er defekt eller gått i stykker, hva gjør jeg?

Hvis du har kjøpt på becksondergaard.no:

Når du handler hos becksondergaard.no, tilbyr vi 2 års reklamasjon. Skulle en vare være defekt, ber vi deg kontakte kundeservice på kundeservice@becksondergaard.no, med ordrenummeret, hvor du forklarer defekten, og veldig gjerne med bilder hvis mulig. Jo mer informasjon du gir, jo enklere og raskere kan vi hjelpe deg. Dersom vi vurderer at varen skal sendes tilbake, refunderer vi returkostnadene.

 

Les mer om retur og reklamasjon her: https://becksondergaard.no/pages/bytte-og-retur

 

Hvis du har kjøpt den hos en av forhandlerne våre:

Vi kan dessverre ikke håndtere reklamasjoner på produkter kjøpt fra forhandlerne våre, da dette må gjøres på kjøpsstedet. Du må derfor kontakte forhandleren der du kjøpte produktet for å få reklamasjonen din håndtert. Vi har dessverre ingen innflytelse på hvordan forhandlerne våre håndterer reklamasjonene deres.

 

GENERELT/PRODUKTER

Har dere en størrelsesguide?

Alle våre styles er laget slik at man kan gå ut ifra at man bruker samme størrelse i alle plaggene våre. Hvis du ennå ikke kjenner størrelsen din, kan du bruke størrelsesguiden vår til å finne den: https://becksondergaard.no/pages/sizeguide

 

Er PU-en deres vegansk?

Alle våre PU-produkter er laget av 100 % vegansk PU.

 

Hvordan tar jeg vare på produktene mine?

Vi har laget en pleieguide hvor du kan lese mer om hvordan du tar vare på produktene dine alt etter materiale.

Du finner den her: https://becksondergaard.no/pages/pleietips 

 

Hvordan beskytter dere dataene mine?

Du kan lese mer om hvordan vi beskytter dataene dine i personvernerklæringen vår, som du finner her: https://becksondergaard.no/pages/retningslinjer-for-personopplysninger