Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

 

Generelt

Becksöndergaard er et dansk selskap som produserer og selger moteklær og tilbehør. Nettbutikken vår www.becksondergaard.com eies og drives av Becksöndergaard.

 

Kontakt

Firmanavn: Becksöndergaard ApS

Adresse: Becksöndergaard

Emdrupvej 26D

DK-2100 Copenhagen

Telefon: +45 39 29 00 50

E-post: customerservice@Becksondergaard.com

CVR-nummer: 26990564

Du kan for tiden kjøpe varer via www.becksondergaard.com for levering i følgende land: Danmark (unntatt Grønland og Færøyene), Østerrike, Belgia, Finland, Frankrike, Nederland, Italia, Norge, Polen, Sveits, Sverige, Spania, Storbritannia, Tyskland, Portugal og Irland.

 

Personoplysninger

For at du skal kunne handle på www.becksondergaard.com, ber vi deg om å oppgi følgende:

 • navn (fornavn og etternavn)
 • adresse
 • leveringsadresse (hvis den skiller seg fra hovedadressen)
 • e-postadresse (med passord til becksondergaard.com)
 • fast-/mobiltelefonnummer

De generelle personopplysningene nevnt ovenfor blir registrert med det ene formål om å selge og levere varer til deg. Vi registrerer bare opplysningene som er nevnt over. Ingen sensitive personopplysninger registreres. Becksöndergaard er behandlingsansvarlig i henhold til EUs

personvernforordning (GDPR) slik den er implementert i dansk lov (databeskyttelsesloven). Du kan lese mer om retningslinjene våre for personopplysninger her.

 

Bestilling og betaling

Alle de oppgitte prisene for varer, leveringskostnader og andre kostnader er inkludert alle skatter, moms og gebyrer. Eventuelle priser på nettstedet vises i den valutaen som er relevant for landet ditt. Bruk landsvalgfunksjonen øverst på nettsiden hvis du vil endre valgt språk. Leveringsadressen din avgjøre hvilken valuta du vil bli belastet i, og denne vises i kassen. Vær oppmerksom på at pris og leveringskostnader kan bli påvirket dersom du endrer leveringsland.

 

Betalingsmåter

Du må være minst 15 år gammel og ha MobilePay eller et gyldig kredittkort for å handle i nettbutikken vår. Følgende betalingsmåter kan brukes:

 • VISA
 • Dankort
 • Maestro
 • Paypal
 • MasterCard
 • MobilePay

Vi krever ingen gebyrer, og beløpet blir ikke bli trukket før varen er sendt fra lageret. Bestillinger som er lagt inn før kl 12.00 fra mandag til fredag, blir sendt samme dag (forventet leveringstid er 1–3 virkedager). Levering skjer fra mandag til fredag på adressen du har oppgitt når du la inn bestillingen. Vi leverer til private adresser, til forretningsadresser og til postbokser. En signatur vil være nødvendig for alle leveranser etter mottak. Du trenger ikke å signere for pakken personlig. En annen person med samme adresse, f.eks. et familiemedlem eller en nabo, kan signere for pakken. Vær oppmerksom på at du bærer ansvaret for produktene du har bestilt, etter at de har blitt levert. Hvis pakken ser ut som om den kan være skadet, bør du nekte å ta i mot den.

Du er ansvarlig for å se etter eventuelle feil på varene dine og for å informere oss om slike. Hvis en eller flere varer viser seg å ha mangler, eller hvis en vare mangler i leveransen din, eller hvis en eller flere varer ikke samsvarer med bestillingen, kan du returnere de mangelfulle varene, så tilbakebetaler vi deretter kjøpesummen og alle leveringskostnader.

 

Angrerett

Når du handler på nettet på www.Becksondergaard.com, har du en periode på 14 dager hvor du kan varsle oss om at du ønsker å gå fra kjøpet, samt ytterligere 14 dager på å returnere varen fra det tidspunktet du har varslet oss om at du går fra kjøpet. Du kan velge å bruke den vedlagte returseddelen, men du bør være klar over at porto ikke er betalt. Den blir trukket fra beløpet vi krediterer deg.

Noen varer er unntatt fra angreretten, du vil bli informert om dette under bestillingsprosessen. Angreretten løper fra den dagen du mottar varen. Hvis perioden utløper på en helligdag i Danmark, lørdag, Danmarks grunnlovsdag, julaften eller nyttårsaften, blir fristen utvidet til neste virkedag. Dersom flere varer har blitt bestilt gjennom én bestilling, men sendes enkeltvis, eller et produkt leveres i flere leveranser, løper perioden fra tidspunktet da du mottar den siste varen. For å kunne utøve angreretten din må du varsle oss om dette på en utvetydig måte innen 14 dager etter at du mottar varen. Meldingen skal sendes til oss på customerservice@becksondergaard.com eller ved hjelp av standardangreskjemaet nederst på denne siden.

 

Retur

Hvis du ønsker å gå fra kjøpet, skal varen returneres til:

System Transport

Att. Becksöndergaard WEB

Transportcenter Alle 19

7400 Herning

Danmark

 

Når du returnerer varer, må du sørge for at de er forsvarlig pakket. Du er ansvarlig for pakken/varene helt til vi mottar dem. Det er derfor lurt å ta vare på forsendelsesbeviset og sporingsnummeret. Hvis du går fra kjøpet, er du forpliktet til å betale eventuelle oppbevaringskostnader knyttet til returen. Vær oppmerksom på at vi ikke tar i mot pakker som sendes i oppkrav. Vi forventer at du sender varene så raskt som mulig når du har gitt oss beskjed om beslutningen din om å gå fra kjøpet. Du må returnere varen innen 14 dager etter at du har varslet oss. Du kan ikke gå fra kjøpet ved å nekte å ta i mot levering av varen eller ved å unnlate å hente varen.

 

Kjøpsdokumentasjon og returskjema

Du må legge ved returskjemaet og en kopi av bestillingsbekreftelsen eller annen dokumentasjon av kjøpet. Dersom du legger ved et utfylt returskjema, forenkles behandlingen av saken.

 

Tilbakebetaling

Når vi har mottatt varen, kontrollerer vi den og tilbakebetaler beløpet som du betalte på kjøpstidspunktet.

Beløpet blir alltid overført ved hjelp av den samme betalingsmåten som du har brukt til å betale for varen. Hvis du for eksempel har betalt med kort, blir kjøpsbeløpet tilbakebetalt til debetkortet du brukte til å foreta kjøpet. Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen helt til vi har mottatt de returnerte varene, eller til du har gitt dokumentasjon som viser at du har returnert varene, det som kommer først.

 

Vær oppmerksom på:

Du kan miste kjøpsbeløpet, helt eller delvis, i forbindelse med at du går fra kjøpet. Det vil være tilfelle dersom verdien til varen reduseres fordi

 • du faktisk har brukt varen
 • varen har blitt skadet mens du hadde omsorg for den
 • du har håndtert varen på en annen måte enn det som var nødvendig for å gjøre det mulig for deg å fastslå varens type, egenskaper og virkemåte
 • du ikke har overholdt de begrensningene som gjelder for angreretten, når det gjelder forsegling, varetype osv.
 • du har ødelagt forseglingen på varer som av helsemessige eller hygieniske årsaker ikke er egnet for retur

 

Reklamasjon

Den danske loven om salg av varer, inkludert reglene om varer med mangler, regulerer kjøpet ditt. Det betyr at du enten kan få en vare med mangler reparert, byttet, tilbakebetalt eller kan få prisavslag, avhengig av de konkrete omstendighetene. Kravet må selvsagt underbygges, og mangelen må ikke ha oppstått på grunn av feil bruk av produktet eller annen skadelig handlemåte.

Du må kontakte oss innen en «rimelig tid». Vi anbefaler at du reklamerer så snart som mulig. Du kan reklamere ved å kontakte oss via e-post til customerservice@becksondergaard.com. Avhengig av de konkrete omstendighetene vil du motta ytterligere instruksjoner.

Varen skal sendes til:

 

System Transport

Att. Becksöndergaard WEB

Transportcenter Alle 19

7400 Herning

Danmark

 

Når du returnerer en vare, ber vi deg gi så mye detaljert informasjon som mulig om problemet. Dette vil lette saksbehandlingen vår og redusere behandlingstiden for klagen.

Hvis klagen er berettiget, sender vi deg en returetikett, slik at du kan returnere varen gratis. Du må ellers dekke alle utgifter til transport personlig, inkludert transportkostnader for retur av varen etter undersøkelse. Husk at varen alltid må sendes med riktig emballasje og å be om forsendelsesbevis. Du er personlig ansvarlig for pakken/varene helt til vi mottar dem. Det er derfor lurt å ta vare på forsendelsesbeviset og sporingsnummeret.

 

Rett til å klage

Hvis du vil klage på kjøpet, kan du kontakte customerservice@becksondergaard.com. Hvis vi ikke finner en løsning, kan du sende inn en klage til «Center for Klageløsning» (Senter for klagebehandling), så fremt vilkårene er oppfylt.

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

DK-8800 Viborg

www.forbrug.dk

Hvis du er en forbruker bosatt i et annet EU-land enn Danmark, kan du sende inn klagen til Europakommisjonens nettbaserte klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

 

Disse vilkårene og betingelsene ble sist oppdatert 16. april 2019.

 

Standard angreskjema

Dette skjemaet skal bare fylles ut og returneres hvis du skal utøve angreretten din.

Til:

System Transport

Att. Becksöndergaard WEB

Transportcenter Alle 19

7400 Herning

Danmark

 

Jeg varsler med dette om at jeg ønsker å bruke angreretten min i forbindelse med kjøpet av følgende varer/tjenester:

________________________________________________________________________

Bestilt: _______________________________

Mottatt: _______________________________

Navn på kunde: ______________________________________________________________________

Kundens adresse: ______________________________________________________________________

Kundens underskrift:_________________________________________

Dato: _________________

(bare hvis innholdet i skjemaet sendes som papireksemplar)