About us

Vi er Becksöndergaard: Det danske tilbehørsmerket som elsker farger, glitter og trykk. Vi slutter aldri å gjenoppfinne det vi gjør – det er nemlig kreativitet og glede som driver oss. Vi leverer det som individualistiske kvinner trenger for å kunne la personligheten skinne gjennom motespråket.


11. april 2022 ble et privat investeringskonsortium støttet av selskapets to grunnleggere, Lis Beck og Anna Søndergaard, enige med det private equity-selskapet Valedo Partners om å kjøpe selskapet de grunnla for 19 år siden. Les mer her:

Da Anna og Lis etablerte Becksöndergaard i København i 2003, satte de seg fore å lage tilbehør til kvinner som elsker lekent og personlig design som kan styles sesong etter sesong. Snart ble merket kjent for sine farger, kontraster og unike trykk. 

I en verden hvor trender betyr noe, men likevel er sekundært i forhold til den personlige stilfølelsen, representerer Becksöndergaard muligheter til å sette sammen et helt personlig uttrykk. Vi tilbyr kolleksjoner spekket med vakkert utformede produkter, fra vesker og bager til sokker og skjerf, og de spesielle tingene som dukker opp og synes å være for viktige til å gå glipp av. For Becksöndergaard er kimonoer, bikinier og regnfrakker også muligheter til å gjøre hverdagslooken om til noe spesielt, så disse inngår også i Becksöndergaards kolleksjoner.

Merket har utviklet seg eksponentielt over tid etter hvert som de har introdusert nye kolleksjoner fulle av personlighet og attityde. I dag selges merket i mer enn 18 land.