Informasjonskapsel

Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

Becksöndergaard er et dansk selskap som produserer og selger moteklær og tilbehør. Vi eier og driver nettstedet www.becksondergaard.com, som betjener privatpersoner, og hvor vi bruker informasjonskapsler som beskrevet i disse retningslinjene for informasjonskapsler:

 

1. Kontaktinformasjon (behandlingsansvarlig)

Becksöndergaard Aps

Emdrupvej 26D

DK-2100 Copenhagen

Tlf.: +45 3929 0050

E-post: customerservice@becksondergaard.com

CVR-nummer: 26990564


2. Hva er en informasjonskapsel?

I dag brukes informasjonskapsler på praktisk talt alle nettsteder, ettersom de leverer en gitt tjeneste til deg og forbedrer opplevelsen for deg som bruker og kunde.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på brukerens IT-utstyr (PC, nettbrett, smarttelefon osv.) slik at utstyret kan gjenkjennes. Informasjonskapsler kan brukes til å samle statistikk om brukernes bruk av nettstedet og til å optimalisere nettstedets innhold. En informasjonskapsel er en passiv fil og kan dermed ikke samle informasjon fra brukerens datamaskin eller spre datavirus eller annen skadelig programvare. Noen informasjonskapsler settes inn av andre parter (såkalte tredjeparter) enn eieren av nettadressen (URL-en) som er oppgitt i nettleserens adressefelt. Dette kan være generelt innhold, samt analyseverktøy eller nestede kommentarfelt. Det betyr at informasjonskapsler fra andre parter enn eieren av nettstedet lagres på nettstedet. Noen informasjonskapsler – såkalte «øktinformasjonskapsler» – lagres bare på brukerens IT-utstyr mens brukeren har nettleseren sin åpen. Andre informasjonskapsler – såkalte «faste informasjonskapsler» – lagres lenger. Når brukeren besøker et nettsted på nytt, blir øktinformasjonskapsler tilbakestilt, mens faste informasjonskapsler typisk fornyes med jevne mellomrom.

 

3. Informasjonskapsler på www.becksondergaard.com

På www.becksondergaard.com bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å undersøke hvordan nettstedet vårt brukes, og til å gjøre besøket ditt enklere og bedre. Informasjonen i statistikken er anonym og kan ikke spores til navngitte brukere.

Vi bruker informasjonskapsler til:

- nødvendige funksjoner, for eksempel til fordeling av nettrafikk

- brukerinnstillinger, f.eks. språkinnstillinger

- statistikk, f.eks. om antall besøkende

- markedsføring, f.eks. til individuelle produktanbefalinger

 

4. Overføring av personopplysninger til tredjeparter

(nyhetsbrev) – til markedsføringsformål.

Hvis du surfer anonymt eller i privat modus, kan du se avsnitt 5. Nedenfor kan du velge hvilke typer informasjonskapsler du vil tillate i nettlesingsøktene dine på www.becksondergaard.com, som markedsføringsrelaterte informasjonskapsler, men vi håper du vil tillate alle informasjonskapsler, slik at brukeropplevelsen din blir best mulig når du bruker nettstedet vårt.

 

5. Hvordan kan informasjonskapsler fjernes/unngås?

Informasjonskapsler kan fjernes, eller du kan unngå at de blir satt inn. Du kan for eksempel finne informasjon om hvordan du fjerner eller unngår informasjonskapsler, ved å søke på Google eller på støttesidene til vanlige nettlesere som Internet Explorer, Google Chrome, Firefox eller Opera. Du kan også lese om blokkering og sletting av informasjonskapsler, og om privat surfing som et alternativ til å slette/blokkere informasjonskapsler, på http://minecookies.org/cookiehandtering/ (danske medier). Vi håper imidlertid at du ikke vil slette eller blokkere informasjonskapsler, da dette kan gå ut over brukeropplevelsen din når du bruker nettstedet vårt. Becksöndergaard påtar seg ikke noe ansvar i forbindelse med fjerning eller blokkering av informasjonskapsler.

 

6. Hvorfor gir vi informasjon om informasjonskapsler?

Alle eiere av danske nettsteder må opplyse om informasjonskapslene som settes inn i brukernes IT-utstyr. Opplysningene må være i samsvar med den danske loven om nødvendig informasjon og samtykke for lagring av og tilgang til informasjon i sluttbrukerterminalutstyr.

 

7. Behandling av personopplysninger

Becksöndergaard plikter å ta godt vare på personopplysningene dine. Informasjonskapslene gjenkjenner elektroniske enheter, ikke mennesker. Ytterligere informasjon om hvordan vi generelt behandler personopplysninger, finner du i retningslinjene våre for personopplysninger. 

 

8. Kontakt

Hvis du har spørsmål om retningslinjene våre for informasjonskapsler eller for personopplysninger, kan du ringe oss på +45 3929 0050 eller sende en e-post til customerservice@becksondergaard.com

 

Revidert mai 2019