Levering

Når du kjøper hos Becksondergaard.no tilbyr vi kun levering til Norge. Du får gratis frakt og håndtering på alle bestillinger over 999 kr. 

For bestillinger under 499 kr, koster frakt og håndtering 199 kr.

For bestillinger mellem 500 kr. og 999 kr., koster frakt og håndtering 119 kr.

Vi sender norske bestillinger fra lageret 2-3 ganger i uken, avhengig av hvor mange bestillinger vi mottar.
Vi kan imidlertid ikke garantere at bestillingen ikke blir fanget i tollen. For er det en pakke som blir tatt, tar de hele sendingen – noe som kan skape lengre leveringstid. Vi sender via GLS til hjemmeadresser.
 
Går alt som det skal har vi en forventet leveringstid på 4-8 dager. Hvis du har spørsmål om en spesifikk bestilling, vennligst kontakt kundeservice.

 

Vi bestreber oss på å sende fra lageret samme dag som bestillingen er lagt inn.
Alt pakkes og sendes fra vårt lager i Herning, Danmark.

 

Levering skjer på ukedager på adressen du har oppgitt når du la inn bestillingen. Vær oppmerksom på at vi kun leverer til private adresser. 

En signatur vil være nødvendig for alle leveranser etter mottak. Signaturen trenger imidlertid ikke være din. En annen person med samme adresse (f.eks. et familiemedlem) eller en nabo kan signere for mottak av pakken.

Vær oppmerksom på at du bærer ansvaret for produktene du har bestilt, etter at de har blitt levert. Hvis pakken ser ut som om den kan være skadet, bør du nekte å ta i mot den.

Du er ansvarlig for å se etter eventuelle feil på varene dine og for å informere oss om slike. Hvis en eller flere varer viser seg å ha mangler, eller hvis en vare mangler i leveransen din, eller hvis en eller flere varer ikke samsvarer med bestillingen, kan du returnere de mangelfulle varene, så tilbakebetaler vi deretter kjøpesummen og alle leveringskostnader.

Bekreftelse av mottak av bestilling og bestillingsbekreftelse

Når du bestiller hos oss, mottar du en bekreftelse på at vi har mottatt bestillingen din. Kjøpsavtalen blir likevel ikke bindende før du har mottatt en bestillingsbekreftelse fra oss.

Kansellering av en ordre

Vi har dessverre ikke mulighet til å annullere bestillingen din. Så snart en bestilling er lagt inn, sendes den til lageret slik at den kan pakkes så raskt som mulig.  Du kan imidlertid sende bestillingen din i retur innen 14 dager etter at du har mottatt pakken.