Frakt og levering

Når du kjøper hos Becksondergaard.no tilbyr vi kun levering til Norge. Du får gratis levering på bestillinger over 749 kr. For bestillinger under 749 kr, koster frakten 119 kr.

Vi sender via GLS til hjemmeadresser.

Det er en forventet leveringstid på 2–5 virkedager.

Bestillinger som gjøres før klokken 12 på hverdager, blir sendt samme dag. Vær oppmerksom på at det på grunn av høy aktivitet rundt høysesonger, for eksempel Black Friday, kan være lengre leveringstid enn de 2–5 virkedager det normalt tar.

Levering skjer på ukedager på adressen du har oppgitt når du la inn bestillingen. Vi leverer til private adresser, til forretningsadresser og til postbokser.

En signatur vil være nødvendig for alle leveranser etter mottak. Signaturen trenger imidlertid ikke være din. En annen person med samme adresse (f.eks. et familiemedlem) eller en nabo kan signere for mottak av pakken.

Vær oppmerksom på at du bærer ansvaret for produktene du har bestilt, etter at de har blitt levert. Hvis pakken ser ut som om den kan være skadet, bør du nekte å ta i mot den.

Du er ansvarlig for å se etter eventuelle feil på varene dine og for å informere oss om slike. Hvis en eller flere varer viser seg å ha mangler, eller hvis en vare mangler i leveransen din, eller hvis en eller flere varer ikke samsvarer med bestillingen, kan du returnere de mangelfulle varene, så tilbakebetaler vi deretter kjøpesummen og alle leveringskostnader.

Bekreftelse av mottak av bestilling og bestillingsbekreftelse

Når du bestiller hos oss, mottar du en bekreftelse på at vi har mottatt bestillingen din. Kjøpsavtalen blir likevel ikke bindende før du har mottatt en bestillingsbekreftelse fra oss.

Kansellering av en ordre

Vi har dessverre ikke mulighet til å annullere bestillingen din. Så snart en bestilling er lagt inn, sendes den til lageret slik at den kan pakkes så raskt som mulig.  Du kan imidlertid sende bestillingen din i retur innen 14 dager etter at du har mottatt pakken.