THE PERFECT GIFT

Gaveideer til konfirmanten

Konfirmasjonen er en av de helt store begivenhetene som fortjener den perfekte gaven valgt med omtanke og kjærlighet. Vi har derfor samlet de perfekte forslagene til større og mindre gaver som garantert vil lokke frem det helt store smilet hos konfirmanten, enten hun liker kule vesker, fargerikt hårpynt, søte koseklær eller vakkert undertøy.

KJØP DEM HER

Gaveideer til studenten

Å bli student er en milepæl som fortjener å feires! Finn inspirasjon til de beste gaveideene til den spesielle begivenheten det er å fullføre en utdanning.

KJØP DEM HER

Gaveideer til bursdagsbarnet

Vi elsker bursdagsgaver – og ikke minst følelsen av å glede andre med en pent innpakket overraskelse. Gaver er den perfekte gesten for å feire vennskapene og relasjonene våre, så la deg inspirere til den neste bursdagsgaven her, enten det er til en du er glad i, eller om du er på utkikk etter noe til din egen ønskeliste.

KJØP DEM HER

Den personlige vertinnegaven

Den lille uformelle vertinnegaven er en vakker gest som på subtilt vis markerer at vi setter pris på vennskapene og relasjonene våre. Si takk for invitasjonen med en personlig gave, utvalgt med kjærlig omtanke. La deg inspirere av et vell av fargerike tilbehør som garantert holder seg vakre lenger enn en bukett med blomster.

KJØP DEM HER

GAVER UNDER 250 KR

GAVER UNDER 875 KR

GAVER UNDER 1100 KR

LET US DO THE WRAPPING

We want to make sure your gift gives the best possible impression and lights up the gift table! For the safe and easy choice we recommend our optional Becksöndergaard gift-wrapping: your gift will be wrapped in silk paper and placed in our beautiful, printed gift bags, ready to spread excitement at the very first sight!

BUY GIFT WRAP