Vi elsker gaver – og ikke minst følelsen av å glede andre med en pent innpakket overraskelse.

En gave fra BeckSöndergaard gis med kjærlighet og omtanke. Vi har samlet de perfekte gavene, både store og små, som garantert vil glede til din venninne, søster eller mor. La deg inspirere av elegant tilbehør i klassiske silhuetter som vil være en sikker vinner, uansett hvem hun er.

Finn vår gaveguide her.

 

GAVEINNPAKNING

Vi tror på kjærlighet ved første blikk og derfor også at en nøye utvalgt gave fortjener en vakker og iøynefallende innpakning. La oss håndtere det praktiske, slik at du kun trenger å fokusere på å finne den rette gaven.

Gaven din pakkes inn i silkepapir og legges i en av våre fine gaveposer. Med det karakteristiske BeckSöndergaard-trykket får pakkene dine den beste behandlingen og er klare til å spre glede.

Vår gaveinnpakning koster 36 kroner uansett størrelse. Det er ikke mulig å velge trykk eller størrelse selv. Vi velger gaveposen ut fra størrelsen på gaven din, trykket vil derfor avhenge av størrelsen på posen.

Kjøp gaveinnpakning her.

 

LEVERINGSGARANTI

Dersom bestillingen din skal komme frem før jul, er bestillingsfristen senest 14. desember.

*Vi tar forbehold om at det kan bli hektisk før jul hos fraktselskapene, derfor kan lengre leveringstid forekomme. Likeledes kan det oppstå situasjoner hvor de blir tvunget til å levere til et annet hentested enn du valgte i kassen, fordi det kan oppstå plassproblemer. Vi oppfordrer deg derfor til å bestille julegavene i god tid. 

Les mer om frakt og levering her.

 

RETUR

Vi har forlenget returfristen vår, slik at det er mulig å returnere julegaver helt frem til 23.01.2023. Vi utfører tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som ble brukt for den opprinnelige transaksjonen.

*Vær oppmerksom på at vi kun refunderer til kredittkortet som ble brukt til å betale for varene.

Les mer om våre bytte- og returregler her.

 

 

BeckSöndergaard ønsker deg og dine kjære en god jul! ❤